## Join us in the Virtual Dance Room

#### **Agenda for Session #60**

## Friday, May 14, 2021 – 7:30pm-11:00pm-ish CDT

(Warmups/Ice Breakers: 7:00pm – Dance Repertoire Workshop: 7:30pm – Dance Party: 8:00pm – Discussion: 11:00pm-ish until)

Post-Dance Discussion Topic: Safety Issues for Virtual Dancing by Patrick Mc Monagle

Ethnic Dance Chicago / Door County Folk Festival

Zoom Link: <u>https://zoom.us/j/8478468139</u> See newsletter for Passcode and/or Session Invite Link Subscribe for Passcode: <u>www.virtualdanceroom.net/subscribe/</u>

Paul Collins	Chicago, Illinois Area
Diane Baker	Corona del Mar, California
Melissa Boutell	Grand Rapids, Michigan Area
Patti Cohen	Winnipeg, Manitoba Canada
Sarah Falkoff	St Louis, Missouri
Leigh Holden	Denver Area, Colorado Area
Tombo Koyama	Kobe, Japan
Barbara Merson	Portland, Maine
Patti Ranger	San Diego, California
Catherine Rudin	Omaha, Nebraska Area
Karen Tutkowski	Milwaukee, Wisconsin
Theresa Utschig	Milwaukee, Wisconsin
Patrick Mc Monagle	Seattle, Washington

For links to other virtual dance activities, playlists, subscriber lists, humorous aspects of social isolation, etc., visit the Virtual Dance Room website: <u>www.virtualdanceroom.net</u>

> Next Week – 05/21 – Guest Hosts Patti Ranger & Melissa Boutell Support the Virtual Dance Room with Online or Offline Donations! Visit: www.virtualdanceroom.net/donate/ Thank You for your participation and support!

# Virtual Dance Room

## Session #60 – Friday May 14, 2021

Times are approximate – Schedule Subject to Change (Submit requests in advance at www.virtualdanceroom.net/requests/ or in-session send a CHAT message to "Karen MKE")

Zoom Link: <u>https://zoom.us/j/8478468139</u> See newsletter for Passcode and/or Session Invite Link Subscribe for Passcode: <u>www.virtualdanceroom.net/subscribe/</u>

## **Virtual Dance Room Door Opens**

• 7:00 – Warmups, Ice Breakers, Music, Discussion

## **Repertoire Dance Workshop**

7:30 – Dance Repertoire Workshop (30 min) – Paul Collins

## Virtual Dance Session (Set times & durations are approximate)

- 8:00 Programmed/Request Dance Set + Requests (60 min)
- 9:00 Guest Host Set (30 min) Patti Cohen
- 9:30 Programmed/Request Dance Set + Requests (15 min)
- 9:45 Guest Host Set (30 min) Theresa Utschig
- 10:15 Programmed/Request Dance Set + Requests (45 min)
- 11:00 Last Dance Set (3-5 min)

#### **Post Dance Discussion**

- 11:00-ish -Safety Issues for Virtual Dancing by Patrick Mc Monagle
- Bring snacks, drinks, a sense of humor and a desire to socialize.
- Showing Dance / Music Videos as Time/Interest Permits
- Next Week General Discussion No Specific Topic

