Join us in the Virtual Dance Room

Agenda for Session #54

Friday, April 2, 2021 – 7:30pm-11:00pm-ish CDT

(Warmups/Ice Breakers: 7:00pm – Dance Repertoire Workshop: 7:30pm – Dance Party: 8:00pm – Discussion: 11:00pm-ish until)

General Discussion Tonight

Ethnic Dance Chicago / Door County Folk Festival Zoom Link: <u>https://zoom.us/j/8478468139</u> See newsletter for Passcode and/or Session Invite Link Subscribe for Passcode: www.virtualdanceroom.net/subscribe/

Chicago, Illinois Area
Corona del Mar, California
Grand Rapids, Michigan Area
Winnipeg, Manitoba Canada
St Louis, Missouri
Denver Area, Colorado Area
Kobe, Japan
Portland, Maine
San Diego, California
Omaha, Nebraska Area
Milwaukee, Wisconsin
Milwaukee, Wisconsin
Omaha, Nebraska
Granite City, Illinois

For links to other virtual dance activities, playlists, subscriber lists, humorous aspects of social isolation, etc., visit the Virtual Dance Room website: <u>www.virtualdanceroom.net</u>

Next Week - 04/09 - Guest Hosts TBA & Noralyn Parsons

Support the Virtual Dance Room with Online or Offline Donations! Visit: <u>www.virtualdanceroom.net/donate/</u>

Thank You for your participation and support!

Virtual Dance Room

Session #54 – Friday April 2, 2021

Times are approximate – Schedule Subject to Change (Submit requests in advance at www.virtualdanceroom.net/requests/ or in-session send a CHAT message to "Karen MKE")

Zoom Link: <u>https://zoom.us/j/8478468139</u> See newsletter for Passcode and/or Session Invite Link Subscribe for Passcode: <u>www.virtualdanceroom.net/subscribe/</u>

Virtual Dance Room Door Opens

• 7:00 – Warmups, Ice Breakers, Music, Discussion

Repertoire Dance Workshop

• 7:30 – Dance Repertoire Workshop (30 min) – Paul Collins

Virtual Dance Session (Set times & durations are approximate)

- 8:00 Programmed/Request Dance Set + Requests (40 min)
- 8:40 Guest Host Set (25 min) Patti Cohen
- 9:05 Programmed/Request Dance Set + Requests (40 min)
- 9:45 Guest Host Set (25 min) Leigh Holden
- 10:10 Programmed/Request Dance Set + Requests (50 min)
- 11:00 Last Dance Set (3-5 min)

Post Dance Discussion

- 11:00-ish General Discussion Tonight
- Bring snacks, drinks, a sense of humor and a desire to socialize.
- Showing Dance / Music Videos as Time/Interest Permits

