Join us in the

# Virtual Dance Room

Agenda for Session #37
Friday, December 4, 2020 – 7:30pm-11:00pm-ish CST

(Warmups/Ice Breakers: 7:00pm - Repertoire Workshop: 7:30pm - Dance Party: 8:00pm - Discussion: 11:00pm-ish until)

brought to you by

Ethnic Dance Chicago / Door County Folk Festival

Zoom Link: https://zoom.us/j/8478468139

subscribe to get password: www.virtualdanceroom.net

Paul Collins	Chicago, Illinois Area
Diane Baker	Corona del Mar, California
Melissa Boutell	Grand Rapids, Michigan Area
Patti Cohen	Winnipeg, Manitoba Canada
Sarah Falkoff	St Louis, Missouri
Leigh Holden	Denver Area, Colorado Area
Linore Huss	Kingsport, Tennessee
Catherine Rudin	Omaha, Nebraska Area
Karen Tutkowski	Milwaukee, Wisconsin
Theresa Utschig	Milwaukee, Wisconsin
Noralyn Parsons	Albuquerque, New Mexico

For links to other virtual dance activities, playlists, subscriber lists, humorous aspects of social isolation, etc., visit the Virtual Dance Room website:

www.virtualdanceroom.net

For online donations you may use a PayPal account or a major credit/debit card at: <a href="https://www.virtualdanceroom.net/donate/">www.virtualdanceroom.net/donate/</a>

For offline donations mail a check endorsed to Ethnic Dance Chicago: EDC, P.O. Box 25548, Chicago, IL 60625

Thanks for your participation and support!

## Virtual Dance Room

Session #37 – Friday December 4, 2020

Times are approximate – Schedule Subject to Change (Submit requests in advance at www.virtualdanceroom.net/requests/ or in-session send a CHAT message to "Karen MKE")

Zoom Session ID: 8478468139

See newsletter for password and session invite link

Subscribe to get password: www.virtualdanceroom.net/subscribe/

### **Virtual Dance Room Door Opens**

7:00 - Warmups/Ice Breakers/Music, Discussions (pre-dance session)

#### **Dance Repertoire Workshop**

7:30 – Repertoire Workshop (30 min) – Paul Collins

### Virtual Dance Session (Set times & durations are approximate)

- 8:00 Programmed/Request Dance Set + Requests (40 min)
- 8:40 Guest Host Set (25 min) Noralyn Parsons
- 9:05 Programmed/Request Dance Set + Requests (40 min)
- 9:45 Guest Host Set (25 min) Theresa Utschig
- 10:10 Programmed/Request Dance Set + Requests (50 min)
- 11:00 Last Dance Set (5-7 min)

#### **Post Dance Discussion**

 11:10 - General Discussion Tonight - Bring snacks, drinks, a sense of humor and a desire to socialize.

